ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καμίνι» το ΣΕΦ!

Το sold out στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

 

 

Τη δίψα τους να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στο επερχόμενο πρώτο φετινό «εμφύλιο» της Ευρωλίγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό, φανέρωσαν για ακόμη μία φορά οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Η κρισιμότητα του αγώνα σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του αιώνιου ντέρμπι που έχει αποκξτήσει η αναμέτρηση της Παρακσευής, προκάλεσε φρενίτιδα στις τάξεις των οπαδών των Πειραιωτών, οι οποίοι «εξαφάνισαν» όλα τα εισιτήρια και αναμένεται να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ώστε να αποτελέσουν τον έξτρα παίκτη της «αρμάδας» του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η επίσημη ιστοσελίδα της πειραίκής ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για το sold out.

Αναλυτικά:

«Τα εισιτήρια ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (10/11/2017, 21:00, Novasports) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, εξαντλήθηκαν.

 

Μέσα σε λίγες ώρες, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων»… εξαφάνισαν τα τελευταία εισιτήρια που είχαν απομείνει για το ντέρμπι της Παρασκευής (10/11/2017) και έτσι το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε επίσης να ενημερώσει τους φιλάθλους της, πως την Πέμπτη (09/11/2017) και την Παρασκευή (10/11/2017), δεν θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button