ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλή κουβέντα για Ολυμπιακό; Επόμενο θέμα…

Κοιτάξτε τι εγινε χθες στην Πυλαία αλλά δεν το έδειξε κάνεις. Από αυτό μπορεί κανείς να αντιληφθεί πάρα πολλά σχετικά με την… επιλεκτική ευαισθησία σε κάποια πράγματα και στο πως ερμηνεύεται από μερικούς η “ομορφια” του αθλήματος και το φίλαθλο πνεύμα.

Όλα αυτά είναι καλά και όμορφα αρκεί να μην έχουν να κάνουν με τον… κακό Ολυμπιακό! Το “αποπαίδι” ενός σάπιου συστήματος που αφήνει το μπάσκετ 100 χρόνια πίσω.

Το φίλαθλο πνεύμα και το “προϊόν” των υπευθύνων προάγεται μόνο όταν ο σεβασμός και η αναγνώριση αφορά συγκεκριμένους παίκτες. Τους δικούς τους παίκτες. Αυτούς που τους “αναβαθμίζουν” το προϊόν τους. Όμως χθες αυτό το στιγμιότυπο θάφτηκε από όλους!

Αυτός ο πιτσιρικάς που μάλιστα η ομάδα του είχε χάσει, δεν δίστασε να εντείνει το χέρι του και να χαιρετήσει, πιθανώς και να βγάλει φωτογραφία με μια απ τις πιο θρυλικές μορφές του σύγχρονου μπάσκετ. Του Βασίλη Σπανούλη. Αλλά αυτό δεν ήταν θέμα… πιασάρικο προφανώς! Εδώ και αρκετά χρόνια έχουν φροντίσει επιμελώς να αποκρύπτουν όλα αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να προάγει το φίλαθλο πνεύμα αλλά και την αναγνώριση που έχει από τους αντιπάλους του. Είπαμε… Είναι το αποπαιδι! Η αλήθεια όμως είναι σε αυτή τη φωτογραφία. Αδιάψευστος μάρτυρας και της μιας πλευράς και της άλλης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button