ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και τώρα, θα δείτε το νερό που… καίγεται!

Παρότι η λέξη “πόνος” και “θλίψη” δεν πρέπει να κάνει ποτέ με τον Ολυμπιακό, πέρσι, το ζήσαμε στο έπακρο μετά τον τελικό του ευρωπαϊκού απέναντι στην Κίρισι. Το έχουμε πει, το λέμε και θα το ξαναλέμε γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε. Και ακολούθως, να συνεχίζουμε. Τα κορίτσια ήταν καλύτερα. Ήταν ανώτερα. Απλώς, για συγκεκριμένους λόγους που τους είδαμε όλοι όσοι παρακολουθήσαμε τον τελικό, έπρεπε να το πάρει η Κίρισι. Δεν θα τους αναφέρουμε ξανά για να μη σπαταλάμε τσάμπα τα… νιάτα μας και την ομορφιά μας!

Σήμερα, όσοι πάλι παρακολούθησαν τον πρώτο προημιτελικό απέναντι στην Κίρισι, μέσα στην έδρα που της… χάρισαν πέρσι το Ευρωπαϊκό, εκτός ότι θα τους βγήκαν τα ματάκια από το “λαιβστριμικό” έκτρωμα που θέλει να ονομάζει και “κανάλι” η κατά τα άλλα, πρωταθλήτρια Ευρώπης, θα κατάλαβαν ποια ομάδα ήταν κυρίαρχη. Μία ομάδα άξιζε να βγει νικήτρια από την πισίνα του Κίρισι κι αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Τέτοιο πάλεμα είχαμε χρόνια να δούμε. Δεν είναι υπερβολή, αλλά τα κορίτσια κάποιες στιγμές που οι Ρωσίδες ήταν μπροστά στο σκορ νόμιζες ότι πάλευαν σαν να έπαιζαν και πάλι τον τελικό από την αρχή. Κι αν περνούσαν και με 2 γκολ μπροστά ένιωθες ότι από μέσα τους έβγαινε ένα “όχι ρε κουφάλες, δεν θα μας κερδίσετε”! Και δεν τις κέρδισαν!

Η κορυφαία σήμερα, Αλεξάνδρα Ασημάκη κατέθεσε τα διαπιστευτήριά της στο παιχνίδι και μαζί με τις συμπαίκτριές της μας φέρνουν στον Πειραιά ένα ωραίο δώρο! Την Κίρισι στο 10-10 και την πρόκριση να πρέπει να κριθεί στο Παπαστράτειο!

Κορίτσια, αυτό που έπρεπε να κάνετε το κάνατε! Απλώς θα το “σφραγίσετε” εδώ. Κι αυτό το “αυτό” που λέμε, είναι το εισιτήριο για το Final Four της Ευρωλίγκα. Εκεί που θα πάτε, εκεί που αξίζετε να πάτε και εκεί που φέτος δεν παίζει να σας το στερήσει κανένας. Και γιατί το αξίζετε και για αυτό το “γαμώτο” που τρώει και εσάς, και τον κόουτς και εμάς από πέρσι. Αυτή η αδικία είναι ώρα να διορθωθεί και είναι στα χέρια σας.

Αυτό που πιστεύουμε προς ώρας ότι είναι πιο… βέβαιο κι από το βέβαιο είναι ότι το ματς δεν θα διεξαχθεί σε πισίνα με νερό αλλά σε πισίνα με… λάβα!!! Στις 17 Μαρτίου η πραγματική πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα, ο Ολυμπιακός, υποδέχεται την… γιαλαντζί πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίρισι. Είπαμε. Ο κόσμος είδε πέρσι, είδε και φέτος και ξέρει πολύ καλά. Έχετε δει πισίνα με… λάβα; Αν όχι, τότε παίζει να ήρθε η ώρα που θα το δει όλη η Ευρώπη! Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα δούμε μία από τις καλύτερες εξέδρες που έχει δει ποτέ το κολυμβητήριο και, με τον κόσμο του Ολυμπιακού πιθανώς να γίνει έτσι. Αυτό που ξέρουμε, και το ξέρετε και εσείς κορίτσια, είναι ότι το νερό θα έχει θερμοκρασία… 7000 βαθμούς Κέλβιν από την φωνή του κόσμου. Εξάλλου το έχουν πει και οι ίδιες οι πολίστριες, και ο κόουτς και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Μία αρχή που διέπει το Σύλλογο από την ίδρυσή του, παντού, σε όλα τα τμήματα.

Μαζί γράφουμε την Ιστορία!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button