ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και τώρα Εθνικός για τον Θρύλο

Πειραιώτικο ντέρμπι θα παρακολουθήσουμε στα ημιτελικά της Α1 ανδρών, μιας και ο  Εθνικός επικράτησε εύκολα του Υδραϊκού και πλέον θα βρει στο δρόμο του το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού ήταν ανώτερη και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Αλίμου και επιβλήθηκε με 6-5 του Υδραϊκού κάνοντας το 2-0, παρά την αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Πλέον, στα ημιτελικά, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο τοπικό ντέρμπι τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων στις δύο νίκες με μειονέκτημα έδρας με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Υδραϊκός – Εθνικός 5-6 (1-2, 2-2, 1-2, 1-0)

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχειλίδης, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Καλαϊτζής 2, Λιαπάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button