ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Και το βόλεϊ Γυναικών στο Τμήμα Μελών

Η σειρά της νταμπλούχου ομάδας βόλει Γυναικών του Ολυμπιακού ήταν να επισκεφτεί το τμήμα μελών και να προμηθευτεί την Κάρτα Φιλάθλου.

 

Μετά τις επισκέψεις των ομάδων Μπάσκετ Γυναικών και Βόλεϊ Ανδρών ήταν η σειρά ενός ακόμα τμήματος να παραλάβει την Κάρτα Φιλάθλου!

Ο λόγος για την νταμπλούχο ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων για την παραλαβή της Κάρτας Φιλάθλου. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Ολυμπαικός αποτελεί με διαφορά την κορυφαία αθλητική και ενωμένη οικογένεια της χώρας.

Χριστοδούλου: «Μας χαροποιεί η συμμετοχή»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική που δίνει στο σύλλογο μας και την ενίσχυση που παρέχει ο κόσμος μέσω της έκδοσης της Κάρτας Φιλάθλου. Για αυτό το λόγο συμμετέχουμε και εμείς και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό. Αυτές οι κινήσεις φανερώνουν ότι λειτουργούμε ως οικογένεια. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων τίτλων σε όλα τα αθλήματα».

Γιώτα: «Οι αθλητές είμαστε οι αποδέκτες της μεγάλης αυτής ενίσχυσης»

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα  Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προχωρήσαμε σε αυτή την συμβολική κίνηση με μεγάλη μας χαρά. Εκτός από το αγωνιζόμαστε για τον Ολυμπιακό, μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε όπως όλος ο κόσμος που ενισχύει τον σύλλογο μας. Οι αθλητές είμαστε οι αποδέκτες της μεγάλης αυτής ενίσχυσης που παρέχει ο κόσμος και μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και δεν θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε και εμείς από την πλευρά μας στην πολύ μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχει φέρει τον Ολυμπιακό πρώτο παντού».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button