ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και… στοχοποιημενοι και τιμωρημενοι!

Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό. Εκεί όπου μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, και όλοι προσπαθούν να τον… πολεμήσουν έξω από αυτούς. Έτσι λοιπόν, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για το σύνθημα «Ετσι ….. ο Πειραιάς», το οποίο είχε ακουστεί στον τέταρτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στο Λαιμό (και για την ιστορία, ο Ολυμπιακός είχε πάρει τη νίκη, είχε ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά και μετά επικράτησε για τρίτη φορά του ΝΟΒ στο Παπαστράτειο και έτσι κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα Ελλάδας).

Ωστόσο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στις κερκίδες βρισκόταν και ο εκ των Υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης, Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε πάει στο κολυμβητήριο, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομάδα της αδερφής του (η οποία είναι η προπονήτρια της Βουλιαγμένης). Κατά τη διάρκεια του ματς όμως, έκανε συνεχώς άσεμνες χειρονομίες προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, η οποίοι είχαν βρεθεί στο γήπεδο, προκαλώντας τους συνεχώς, όπως άλλωστε είδε και όλη η Ελλάδα.

Ωστόσο, αυτές παραμένουν στο… απυρόβλητο, σε αντίθεση μάλιστα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Πραγματικά γελάει ο κόσμος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button