ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και πως θα ‘ρθεις στο Ρέντη; (vid)

Mετά βαϊων και κλάδων, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το δικό του… “μπαμ” στην μεταγραφική περίοδο ενόψει της επόμενης σεζόν που δεν είναι άλλος από έναν παλιό μας γνώριμο, τον Ντίμα Φιλίποφ. Η είδηση δεν “έσκασε” καθόλου σαν βόμβα αφού μετά από μία σειρά πραγμάτων όλοι ήταν βέβαιοι για το που θα κατέληγε ο παίκτης. Και φυσικά ουδεμία αίσθηση προκάλεσε στον κόσμο του Ολυμπιακού αφού τα δείγματα ήταν ήδη αρκετά για να καταλάβουμε το ποιόν του.

Κανέναν λόγο δεν έχουμε για να “πικαριστούμε” όπως πολλοί έχουν αρχίσει να γράφουν. Πολύ περισσότερο όταν έχουμε καταλάβει τι έχει “παιχτεί” στην όλη ιστορία. Όμως για ένα πράγμα απορούμε. Πώς αυτός ο παίκτης θα κατεβεί να παίξει στο Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό και κυρίως στον κόσμο του πρωταθλητή.

Με τι μούτρα θα τους κοιτάξει – αν καταφέρει δηλαδή – να κοιτάξει στα μάτια όλο αυτόν τον κόσμο με τον οποίο τραγούδησε μαζί συνθήματα ιστορικά, συνθήματα που κρύβουν μέσα τους την αμέριστη στήριξη για τον Ολυμπιακό. Με τί μούτρα θα τους αντικρύσει όλους αυτούς με τους οποίους τραγουδούσε έχοντας μάλιστα πάρει και την ντουντούκα σαν “μεγάλος Ολυμπιακάρας” (και δεν λέμε Ολυμπιακός γιατί αυτόν τον τίτλο στην πραγματικότητα ποτέ δεν θα τον έχει).

Με τι μούτρα θα τους κοιτάξει όταν τον ρωτούσαν στο Ρέντη “αν τα πιστεύει όλα αυτά” κι εκείνος φώναζε πως “ναι, τα πιστεύω”. Επειδή ο κόσμος ήξερε και έχει δει στο παρελθόν “αεριτζήδες” να γίνονται ένα με την κερκίδα είχε επιμείνει ρωτώντας τον επίμονα “αν είναι σίγουρος, κι αν δεν είναι ας μην τα τραγουδάει”. Κι εκείνος πάλι απαντούσε καταφατικά.

Για να δούμε λοιπόν τώρα πως θα έρθει στο Ρέντη με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει, για να αντικρύσει όλους εκείνους που τον στήριξαν σαν παίκτη του Ολυμπιακού. Η απάντηση σε λίγους μήνες…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button