ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Και με την Μπαρτσελόνα μας είχαν για αουτσάιντερ”

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει στάθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα απέναντι στην Σπόρτινγκ το βράδυ της Τετάρτης στο “Ζοσέ Αλβαλάδε”.

Ο χαφ των πρωταθλητων παραδέχθηκε πως στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ενώ όλοι είχαν τον Ολυμπιακό σαν αουτσάιντερ, η ομάδα κατάφερε και πήρε το αποτέλεσμα. Παράλληλα τόνισε πως πρέπει από την αρχή να κυνηγήσουν όλοι οι παίκτες με πάθος και δύναμη τις μονομαχίες και να φύγουν από το γήπεδο νικητές.

Αναλυτικά:

Για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος η νικη. Τι στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα σου, απέναντι στην Σπόρτινγκ;

Όπως ξέρετε είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Εχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Πάθος και θέληση χρειάζεται και αυτό που μας έχει προετοιμάσει ο προπονητής. Ευκαιρία να τα δώσουμε όλα.

Στην Πορτογαλία υπάρχει μία αίσθηση ότι η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί. Εσείς έχοντας μιλήσει στα αποδυτήρια, νιώθετε αουτσάιντερ;

Και με την Μπαρτσελόνα μας είχαν αουτσάιντερ, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Δεν έχει σημασία ποιος είναι αουτσάιντερ ή όχι. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα, από εκεί και πέρα πιστεύουμε στις δυνατότητές μας για να πάρουμε τη νίκη.

Πού θεωρείς ότι μπορεί να κριθεί το αυριανό ματς; Πού πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να χτυπήσει την Σπόρτινγκ

Πρέπει να την κυνηγήσουμε στη δύναμη και το πάθος και να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες. Αν τα καταφέρουμε αυτά, θα κερδίσουμε τον αγώνα.

Είναι από τα παινχίδια που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι κλειδί το να πετύχει ο Ολυμπιακός πρώτος γκολ;

Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο όποιος και να προηγηθεί και να μην προηγηθεί, ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, στο τέλος θα καταλάβεις αν ήταν κρίσιμο το 1-0 ή όχι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να πάρεις αυτό που πρέπει. Οταν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, τότε καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει.

Στο προηγούμενο ματς σταματήσατε την Μπαρτσελόνα. Αυτό το αποτέλεσμα και η προσπάθεια που έχετε κάνει σάς έχει δώσει την ώθηση για να πάρετε το διπλό εδώ;

Ετσι ακριβώς είναι. Στο ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει οι κανονισμοί. Οταν δίνεις το 110% των δυνατοτήτων σου, μπορείς να σταματήσεις τον κάθε αντίπαλο.

Αυτό το παιχνίδι το βλέπετε σαν τελικό;

Εχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Είναι σαν τελικός. Ηρθαμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button