ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και με και χωρίς απουσίες, ξέρει!

Τι κι αν απουσίαζε για μία ακόμη φορά ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Ολυμπιακός απέδειξε για μία ακόμη φορά πως έχει τις λύσεις και την ποιότητα να παίξει ακόμη και για αυτούς που λείπουν και το απέδειξε περίτρανα στην ΝΟΚΙΑ Arena απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο πρωταθλητής βαδίζει με σταθερά βήματα στην πρώτη τριάδα στοχεύοντας παράλληλα σε παραπάνω θέσεις κάτι που μπορεί να το κάνει αφού έχει να δώσει αναμετρήσεις και τις δύο πρωτοπόρους Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το παιχνίδι μάλιστα με τους Μαδριλένους είναι στο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ με την “Αρκούδα” είναι την τελευταία αγωνιστική, γεγονός που θα δίνει την δυνατότητα στις ομάδες να “επιλέξουν” αντίπαλο.

Επανερχόμενοι στα αγωνιστικά, και αν δούμε την σεζόν μέχρι τώρα που υπολείπονται έξι παιχνίδια, ο Ολυμπιακός μπορεί και πάλι να χαρακτηριστεί ως μία άκρως… “τρελλή” ομάδα, που μπορεί να κάνει την πιο απίθανη ήττα στην διοργάνωση αλλά να πάρει μία πανηγυρική νίκη ενώ όλα φάνταζαν εναντίον του.

Χθες, ο Σπανούλης απουσίαζε. Και μόνο το όνομα του αρχηγού είναι αρκετό για να… εξουθενώσει τον αντίπαλο και μόνο στη σκέψη. Όμως παρά την απουσία του ο Ολυμπιακός, σαν μια άλλη “Λερναία Ύδρα” έχει τον παίκτη που θα βγει μπροστά να καλύψει την απουσία κάποιου άλλου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που όποτε έλειψε ο ένας αρχηγός, ο άλλος έκανε την δουλειά για δυο. Χθες MVP της αναμέτρησης κόντρα στην Μακάμπι ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, του οποίου το έργο ήταν εξ’ ορισμού για δύο. Μπορεί να τελείωσε με λιγότερους πόντους από ότι ο Γκριν, αλλά έκανε πολύ περισσότερα πράγματα που χρειάζονται για να φτάσει η ομάδα στην νίκη, δίχως να σημαίνει ότι ο Έρικ ήταν κατώτερος του.

Πράγματα όμορφα και… τρελλά!

Με τέτοια σκηνικά το πράγμα μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και γιατί όχι μέχρι το τέλος και να έχουμε τον Μάιο… υποδοχές στο “Ε. Βενιζέλος” και πορείες ως το Ειρήνης και Φιλίας!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button