ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και η Λέστερ για Μανωλά!

161909

Σύμφωνα με αναφορές ιταλικών Μέσων ενημέρωσης, η πρωταθλήτρια Αγγλίας προστέθηκε στους «μνηστήρες» για την απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού και νυν στόπερ της Ρόμα.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Όσον πάνε κι αυξάνονται οι ομάδες που φέρονται να έχουν εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης «Gazzetta dello Sport» στην λίστα των ενδιαφερόμενων συλλόγων προστέθηκε και η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ!
Έτσι, μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Έβερτον και Τσέλσι, τώρα είναι η σειρά των «Αλεπούδων» να μπουν γερά στον χορό απόκτησης του διεθνούς στόπερ.

Ο αρχιτέκτονας του φετινού ποδοσφαιρικού θαύματος της Premier League, Κλαούντιο Ρανιέρι, έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του 25χρονου άσου της Ρόμα και πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού από την κοινή τους θητεία στην Εθνική ομάδα.
Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός προτίθεται να κρατήσει τον κορμό της φετινής ομάδας, ώστε η ομάδα του να φανεί αρκετά ανταγωνιστική την επόμενη απαιτητική σεζόν τόσο στα γήπεδα της Αγγλίας όσο και στο Champions League, όπου θα πραγματοποιήσει την «παρθενική] της εμφάνιση.
Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος προέρχεται από μία μυθική σεζόν έχοντας πετύχει δύο γκολ σε 35 παρουσίες του στη Serie A και 8 συμμετοχές συνολικά στο Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button