ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Καθαρίζει» ΠΑΟΚ και κορυφή!

Πανέτοιμος για θρίαμβο πρωτιάς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τους Θεσσαλονικείς στο κλειστό του Ρέντη (26/1,  17:15 – ΕΡΤ-2).

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζονται την Παρασκευή (26/01), με την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στις 17:15 (ΕΡΤ 2) στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν αφού όλες οι δυνατές αναμετρήσεις του Α’ Γύρου δόθηκαν εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος όντας αήττητος, μετράει 11 νίκες και μια ισοπαλία και θέλει την Παρασκευή να πανηγυρίσει την 12η νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει ως φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα που υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του ενώ θα έχει στη διάθεση του και τον νεοαποκτηθέντα Μπόγκταν Πετρίσεβιτς ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Σανίκης, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Αλβανός, Τζηράς, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button