Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθάρισε» ο Ντάρκο! (Video)

Στις 2 Απριλίου του 2008 ο Ολυμπιακός με γκολ του Σέρβου στράικερ στο 88’ υπέταξε 2-3 τον Θρασύβουλο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό Κυπέλλου. Στον δρόμο προς ένα ακόμη νταμπλ. Τα άλλα «ερυθρόλευκα» γκολ οι Κώστας Μενδρινός και Λιονέλ Νούνιες (φωτό).

 

Με μία δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του Θρασύβουλου με 2-3 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία

Συγκεκριμένα, πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, ο Θρύλος στην πορεία του προς την κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της περιόδου, ξεπέρασε δύσκολα την αντίσταση του μαχητικού Θρασύβουλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Καυτανζογλείου.

Οι «ερυθρόλευκοι» με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χοσέ Σεγκούρα, προηγήθηκαν στο 29’ με 0-2 χάρη σε τέρματα των Κώστα Μενδρινού (18’) και Λιονέλ Νούνιες (29’) κι έδειχναν να .. καθαρίζουν από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Εκμεταλλεύθηκαν κάποιες ολιγωρίες της άμυνας του Ολυμπιακού φθάνοντας στην ισοφάριση χάρη σε τέρματα των Ανασατασάκου και Μπρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν την εκτελεστική δεινότητα του τεράστιου Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο διεθνής Σέρβος στράικερ με όμορφη ενέγεια στο 88’ χάρισε στον Θρύλο μία σπουδαία νίκη με 2-3, η οποία τους έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button