ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” με “Τόρο” και Φορτούνη

Πολύτιμη  ψυχολογική αλλά και βαθμολογική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Λουξεμβούργο επί της Ντούντελανζ σε μία αναμέτρηση όπου το τελικό 0-2 με τα  γκολ των Τοροσίδη και Φορτούνη  αδικεί τους Πειραιώτες που έπρεπε ,βάσει ευκαιριών να σκοράρουν άλλα πέντε γκολ τουλάχιστον…

O Μαρτίνς ξεκίνησε με  4-2-3-1 και τον  Σα κάτω από τα δοκάρια  με Τοροσίδη -Κούτρη στα άκρα και Βούκοβιτς-Σισέ στόπερ. Αμυντικά χαφ  οι Καμαρά και Μπουχαλάκης με τον Φορτούνη 10αρι, Ναουέλ -Ποντένσε στα άκρα  και τον Γκερέρο μοναδικό προωθημένο.

Ηταν ένα ματς που στο πρώτο  ημίχρονο ο Ολυμπιακός μίλησε με την ατυχία. Πρώτα για τον τραυματισμό του Γκερέρο, ο οποίος πήγε να κάνει τάκλιν και τραυματίστηκε αφήνοντας  την ομάδα χωρίς τους δύο πρώτης επιλογής επιθετικούς της  ,ενώ ούτε ο Μάνος,ούτε ο Μπουλάρι είναι δηλωμένοι στη λίστα της Ουέφα.

Εν συνεχεία οι χαμένες ευκαιρίες που ήταν πολλές . Ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός και από αυτόν ξεκινούσαν οι περισσότερες προσπάθειες  και πολλές φορές κατέληγαν σε αυτόν ,αλλά τις περισσότερες από αυτές ο Μπονεφουά, που έκανε πρεμιέρα σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στεκόταν εμπόδιο. Ο Τραυματισμός του Γκερέρο στο 15 έφερε τον Λάζαρο σε ρόλο ψευτοφορ που στο 23 θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ  του οποίου η κεφαλιά βρήκε το δοκάρι

Ο Μπονεφουά,με τις αποκρούσεις του και οι παίκτες του Ολυμπιακού με το κακό μομέντουμ στις φάσεις  με …αρνητικό πρωταγωνιστή τον Λάζαρο  που πραγματικά όσο και να προσπαθούσε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Οσο πέρναγε  ή ώρα και ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε στόχο μεγάλωνε η πίεση, αλλά στο 66 μίλησε ο Τοροσίδης, Από το κόρνερ που εκτελέστηκε ,ο “Τόρο” με μία κεφαλιά δυνατή και ενώ ο Μαρτίνς ετοιμαζόταν να τον κάνει αλλαγή έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό για να “σπάσει”  η γκαντεμιά.

Οι Πειραιώτες συνέχιζαν να είναι σε επιθετική φάση  και να απειλούν αλλά ο Μπονεφουά και το …δοκάρι στο 77 σε σουτ του Λάζαρου είχαν άλλη άποψη…

Μέχρι που ο Φορτούνης  στο 81, απο ωραία πάσα του Ποντένσε “τελείωσε ” την ιστορία για το 0-2 και τους πειραιώτες να φεύγουν με πολύτμη νίκη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button