Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθάρισαν» τον ΠΑΟΚ Καραπιάλης και Αλεξανδρής! (Video)

Σαν σήμερα το 1998 ο Ολυμπιακός έλιωσε σαν λάβα τον «Δικέφαλο» του Βορρά με 2-0 στο ΟΑΚΑ πετυχαίνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου της νέας δυναστείας του.

 

 

Με μία εμφατική νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0, η οποία συνοδεύτηκε από καταπληκτική εμφάνιση, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα το 1997 ο Θρύλος επικράτησε μπροστά σε 50.000 και πλέον οπαδούς του, της ομάδας της Θεσσαλονίκης πετυχαίνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες, ωστόσο το πρώτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46′) με σκόρερ τον Βασίλη Καραπιάλη, ο οποίος διθεύρυνε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν την παράδοση, που τον ήθελε να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ και να οδηγεί τους Πειραιώτες σε συνεχόμενους θριάμβους! Κι έπειτα από μαγικό τακουνάκι του Ίλια Ίβιτς!

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Αλέξης Αλεξανδρής στο 60’ με κεφαλιά έπειτα από συστημένη σέντρα του Ίλια Ίβιτς από τα δεξιά μέσα σε πραγματική αποθέωση!

Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα στο παρακάτω video

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button