Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καθάρισαν» οι Βραζιλιάνοι για τον ΑΠΟΕΛ (Video)

1471376074445751

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Κύπρου πέτυχε ο προσεχής ευρωπαϊκός αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, επικρατώντας 2-0 της  Αναγέννησης Δερύνειας.με γκολ των Ντε Καμάργκο και Βάντερ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα Κύπρου πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ. Οι προσεχείς αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League  επικράτησαν 2-0 της Αναγέννησης Δερύνειας και συνέχισαν απτόητοι την νικηφόρα τους πορεία

Οι πρωταθλητές Κύπρου δεν βρέθηαν σε αρκετά καλή βραδιά, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέβασαν ρυθμούς, φτάνοντας στο «τρίποντο»

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο ΑΠΟΕΛ απείλης με αξιώσεις την εστία της Αναγέννησης και στο 60’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ντε Καμάργκο Το γκολ Βραζιλιάνου έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Κρίστιανσεν, ο οποίος στο 78’ είδε τον Βάντερ να πιάνει ένα τρομερό σουτ και να κεραυνοβολεί τον πορτιέρο της Αναγέννησης για το 2-0.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Μερκής, Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Μοράις, Μπερτόλιο, Μπρεσάν(69΄Αρτυματάς), Γιαννιώτας(61΄Εφραίμ), Βάντερ, Ντε Καμάργκο(72΄Σωτηρίου).

Αναγέννηση: Μάστρου, Μπαρμπούδης, Ντιαλό, Σωτηρίου, Βλασόπουλος(75΄ Κολάνης), Γιουσπασιάν, Χριστοδούλου(60΄Φωτιου), Μπριτζίτο, Κάλεζιτς, Γουέσλεμ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button