ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Το περίφημο πρακτικό της ΚΕΔ!»

Με τον δικό της γλαφυρό τρόπο η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, η οποία μετατράπηκε ξαφνικά σε .. τετραμελή.

 

Τα πρακτικά της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League 2018/19 αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5) η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτά είναι ξεκάθαρο ότι απουσιάζει η υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη.
Με άμεση συνέπεια να υποστηρίζεται έτσι η θέση των ερυθρόλευκων για παράτυπη διαδικασία επειδή χρειάζονταν τρεις παρουσίες και υπήρχαν δύο, εκείνες των Κορομηλά – Ταβουλαρέα. Γι’ αυτό προσέφυγαν οι Πειραιώτες στο ΑΣΕΑΔ, ώστε να επαναληφθεί η κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της regular season.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ

«Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν – όπως ισχυρίζονται – τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button