ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ, να παραιτηθεί ο Γαλατσόπουλος!»

Με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε στα social media την κλήρωση των τριών διαιτητών για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» μιλώντας για… απαρτία με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο.

 

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτε να … πέσει κάτω και να προασπιστούν τα νόμιμα δικαιώματά τους παρουσιάζονται στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Λίγη ώρα μετά τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στον πρώτο προημιτελικό του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, απέστειλε εξώδικο στον ΕΣΑΚΕ για την παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας και ζητά την παραίτηση του Γαλατσόπουλου και της Νομικού του Συνδέσμου Γονιδάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button