ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κίνηση γεμάτη νόημα από Αγγελόπουλους

 

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την προπόνηση της Πέμπτης θα παραθέσουν δείπνο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αναδεικνύοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα

Σε μία κίνηση με ιδαίτερη σημασία προχωρούν οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα μαζέψουν όλα τα μέλη που απαρτίζουν το σταφ της ομάδας και θα τους κάνουν το τραπέζι!
Αν μη τι άλλο πρόκειτια για μία κίνηση, που αναδεικνύει την ενότητα και την ομοψυχία που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους» κόντρα σε διάφορους … καλοθελητές, που επιχειρούν να σπείρουν … ζιζάνια και να δημιουργούν προβλήματα. Για ευνόητους λόγους..

Μέσα σε ένα κλίμα ενότητας και αλληλοκατανόησης που υπερέβαινε πάντα το επαγγελματικό πλαίσιο της συνεργασίας τους και στηριζόταν στις ανθρώπινες σχέσεις. Το τελευταίο διάστημα για την ομάδα του Πειραιά είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών από κάθε άποψη. Υπέφερε από εσωτερικά και αγωνιστικά προβλήματα, άνοιξε πόλεμο μ’ ένα ολόκληρο σύστημα που του κάνει επίδειξη δύναμης και το κυριότερο μοιάζει να βάλλεται από παντού.

Το μήνυμα είναι σαφές: «Τα αφήνουμε όλα πίσω και προχωράμε ενωμένοι. Μέχρι τέλους!». Με αυτόν τον τρόπο οι δύο ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού σπεύδουν να δώσουν πρώτοι το σύνθημα για την τελική αντεπίθεση κόντρα σε όλους και σε όλα!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button