ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κέρδος για εμάς η νίκη και το καλό θέαμα”

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Όσκαρ Γκαρθία μετά την νίκη με 3-0 επί της Ξάνθης. Ο τεχνικός των πρωταθλητών υπογράμμισε πως ευχαριστήθηκε το θέαμα που παρείχε η ομάδα στον κόσμο και πως αυτό συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κέρδη εκτός από τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που έρχονται και που είναι πολύ δύσκολα, υποσχόμενος πως η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να εμφανιστεί έτοιμη.

Αναλυτικά:

Τι χρονοδιάγραμμα βάζει για να δει τον Ολυμπιακό όπως θέλει ο ίδιος:

“Πάντα πιστεύω πως ένας προπονητής που έρχεται για να δει τα αποτελέσματα που θέλει χρειάζεται περίπου πέντε με έξι μήνες. Αλλά προσπαθώ να βελτιώσω μαζί με τους συνεργάτες μου κάποια πράγματα που έχω εντοπίσει και σαφώς είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με αυτό που βλέπω από την ομάδα”.

Τι να περιμένουμε στα συνεχόμενα παιχνίδια:

“Έρχονται σύντομα τα ματς αυτά. Βρίσκομαι δυο βδομάδες εδώ, άρα είναι λίγος ο χρόνος. Όμως προσπαθούμε να δουλέψουμε σωστά. Τα πράγματα και τα ματς έχουν έρθει έτσι που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ήρθαν μία δεδομένη στιγμή που πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ημερομηνίες των αγώνων και πιστεύουμε πως με σωστή δουλειά, καλή προετοιμασία και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο”.

Ποια τα κέρδη που είχε σήμερα ο Ολυμπιακός εκτός από την νίκη:

“Απόλαυσα το παιχνίδι και το πώς έπαιξε η ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι για αυτό, για να το απολαμβάνουμε. Οι παίκτες επίσης είναι σαν ηθοποιόι που πρέπει να έχουν αποδοση καλή ώστε να ευχαριστούν το κοινό. Περίμενα περισσότερα γκολ και σίγουρα τα αξίζαμε, αλλά κρατάμε το γεγονός ότι ο κόσμος είδε πολύ καλό θέαμα. Άρα αυτό είναι κέρδος για εμάς και είμαι ικανοποιημένος”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button