ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι παραπάνω από οικογένεια

Από το βράδυ της Τρίτης, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους ομίλους του Champions League. Πρόκειται για μία επιτυχία μετά την μονοετή απουσία, η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως στο γήπεδο της πρωταθλήτριας Κροατίας, Ριέκα την οποία και απέκλεισε.

Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στους γηπεδούχους, ζήσαμε για μία ακόμη φορά αυτό που σε κάποιους μοιάζει “κλισέ” αλλά για εμάς είναι αλήθεια, πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη, μία τεράστια οικογένεια!

Δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε! Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ολλανδού διαιτητή, παίκτες βασικοί, παίκτες αναπληρωματικοί, ο Μπέσνικ Χάσι, το τεχνικό επιτελείο, οι γιατροί, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης, όλοι μαζί έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά την μεγάλη επιτυχία! Και κάθε δικαίωμα έχουν να το κάνουν, αφού κοπίασαν όλοι, μόχθησαν, καρδιοχτύπησαν, λαχτάρησαν, αλλά τελικά το πέτυχαν.

Για αυτό το λόγο και όλη η ερυθρόλευκη αποστολή που ταξίδεψε στην Ριέκα έστησε… αψίδα θριάμβου στην σέντρα του γηπέδου. Το άξιζαν άλλωστε και το κατάφεραν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button