ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάτι “παίζει” με Σολδάνο

Η μεταγραφική ενίσχυση είναι δεδομένη για τον Ολυμπιακό ακόμα και στην θέση του σέντερ φορ με το νούμερο 1 όνομα που “παίζει” τα τελευταία 24ωρα να είναι του Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε.

Η ομάδα της Αργεντινής αναζητεί τον αντικαταστάτη του 23χρονου στράικερ και ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια αρκετά ονόματα. Στον τοπικό Τύπο επισημαίνεται ότι βρίσκονται σε ανοικτή η γραμμή ο πρόεδρος της Ουνιόν, Λουίς Σπαν με τον ατζέντη του Σολδάνο, Ερνάρ Ρουμπιόλα, γιατί “παίζει” δυνατά μια μεταγραφή του στην Ευρώπη. Και ουσιαστικά στο φωτογραφικό κάδρο είναι ο Ολυμπιακός.

Από τον Πειραιά δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν για το ζήτημα του Αργεντινό-Ιταλού στράικερ, ούτε καν για το αν όντως εκκρεμεί μια απάντηση από την Σάντα Φε στην πρόταση 2,1 εκατ. ευρώ.

Βεβαίως, με δηλώσεις του ο Σπαν έκανε γνωστό δημοσίως ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλότερες και φέρεται να ζητάει 3 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 25% για τον Σολδάνο.

Για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή κάνει προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό και ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος όμως δεν φαίνεται ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο κόστος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button