ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάπως έτσι γκρεμιστηκατε εσείς για εμάς…

 

Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό το πράγμα… Ζήσαμε για να δούμε πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει μια εφημερίδα που την είχαμε πολύ ψηλά στα μάτια μας. Μια εφημερίδα που κατείχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, από καιρό είχε αρχίσει να δίνει “δείγματα” από αυτά που βλάπτουν την ομάδα την οποία αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που γεννηθήκαμε, αλλά αυτό το σημερινό πια ξεπερνάει κάθε όριο σοβαρότητας και ευπρέπειας.

Για να… “τονιστεί” ο τίτλος που επέλεξε σήμερα να κυκλοφορήσει το Φως των Σπορ, η εφημερίδα με την οποια μεγαλώσαμε όλοι κρατώντας τη παραμάσχαλα, έκρινε πως ήταν σωστό και πως “έδενε” να κουμπώσει μια φωτογραφία με τον Ντέιβιντ Μπλατ να βρίσκεται στο έδαφος. Έναν από τους πιο σοβαρούς προπονητές που πέρασαν ποτέ από τον Ολυμπιακό και που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του, επέλεξαν να τον δημοσιεύσουν σε αυτό το καρέ. Κι όμως Ναι… κάτι που μπορεί να συμβεί στον κάθε άνθρωπο, έγινε πρωτοσέλιδο και παραλληλιζοταν με την “καθίζηση” της ομάδας.

Και για να προλάβουμε τυχόν σχόλια, δεν αναφερόμαστε ούτε για τα τωρινά, ούτε για τα του -πρόσφατου- παρελθόντος σχόλια και κριτικές. Η κριτική χρειάζεται πάντα σε μια ομάδα για να βελτιώνεται, απλά υπάρχουν όπως προείπαμε κάποια όρια σοβαρότητας, ευπρέπειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και δυστυχώς για εμάς πλέον, η εφημερίδα με την οποία μεγαλώσαμε “γκρεμίστηκε” οριστικά στα μάτια μας…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button