ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάνει «παρέλαση» στην Πυλαία

Εμφατική νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ αναζητεί ο Ολυμπιακός, ώστε να διευρύνει το σερί των επιτυχιών του (17:00 – ΕΡΤ-1).

Με κεκτημένη ταχύτητα από την άνετη επικράτησή του επί της Αρμάνι Μιλάνο, που τον επανέφερε με εμφατικό τρόπο στην κορυφή τη Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακό επιστρέφει στην πραγματικότητα της Basket League αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (17;00 – ΕΡΤ-1) για την 11η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι » καλούνται να βγάλουν από το πρόγραμμά τους ακόμη μία δύσκολη υποχρέωση σε ένα διάστημα όπου οι … προκλήσεις είναι διαρκείς και οι αγώνες συνεχόμενοι, ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός θα μπει αφιονισμένος να κάνει το παιχνίδι του και να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του κόντρα σε μία ομάδα που δεν θα έχει τίποτε να χάσει .

Ο εορτάζων σήμερα Γιάννης  Σφαιρόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λετονού πόιντ γκαρτν  Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από το σφίξιμο που τον ταλαιπωρεί από την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, όπως φυσικά του Μπράιαν Ρόμπερτς που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και των μόνιμα τραυματιών  Κιμ Τίλι και Δημήτρη Αγραβάνη

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button