ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κάναμε τις ευκαιρίες γκολ, πάμε για νίκη με Παναθηναϊκό”

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ντουντελάνζ που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 5-1.

Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των ερυθρολεύκων στάθηκε ιδιαίτερα στα τέρματα που πέτυχε η ομάδα του, αναφέρθηκε στον μικροτραυματισμό του Νάτχο, στάθηκε στις λύσεις που βρέθηκαν στην επίθεση, ενώ έστειλε και το μήνυμά του σε παίκτες και κόσμο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό που κατάφερε να σκοράρει πέντε φορές:

“Η δημιουργία φάσεων ήταν ίδια όπως ακριβώς και στο πρώτο παιχνίδι. Εδώ μετατρέψαμε τις ευκαιρίες σε γκολ και μάλιστα αφού το πρώτο ήρθε νωρίς στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για μας. Ελπίζουμε να συνεχιστεί δε θέλουμε να χαθεί αυτό που πετύχαμε σήμερα, διότι η ομάδα το χρειάζεται. Στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν εμείς θέλουμε να δέιξουμε την ποιότητα μας, βελτιωνόμαστε κι αυτό θέλουμε να κάνουμε από δω και πέρα. Και το σημαντικό απόψε ήταν να κάνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε και να βάζουμε γκολ.

Τι ώθηση δίνει αυτό το σκορ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

“Όσον αφορά την αυτοπεποίθηση, σίγουρα μας βοηθάει. Το κίνητρο το είχαμε εξ’ αρχής και δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα για να το αποκτήσουμε. Το είχαμε ήδη. Πλέον απαιτεί μεγάλη προσοχή το ντέρμπι, πάμε με αυτοπεποίθηση, ωστόσο δε συγκρίνουμε τα δύο παιχνίδια. Είναι εντελώς διαφορετικά. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο που θα έχει άλλη δυσκολία. Όχι ότι απόψε τα πράγματα ήταν εύκολα αλλά τα κάναμε εμείς να φαίνονται εύκολα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Το μήνυμά του στον κόσμο ενόψει ντέρμπι:

“Έχω να στείλω το ίδιο μήνυμα που μετέφερα και στους παίκτες. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, όχι μόνο επειδή είναι ενα σημαντικό παιχνίδι αλλά και γιατί μας δίνει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους αποκτήσουμε. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας, το ξέρουμε πως θα είναι στο πλευρό μας και πως θα μας στηρίξει στο πολύ μεγάλο αυτό ντέρμπι. Κι εμείς από πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να ανταποδώσουμε την στήριξη αυτή. Θα αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έχουν συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια και θα επικεντρωθούμε στο ντέρμπι αυτό”.

Σχετικά με τον περισσότερο οργανωτικό ρόλο του Νάτχο και τη συνεργασία του με τον Φορτούνη:

“Σήμερα είδαμε πως ο Κώστας έβαλε δύο γκολ όπως και σε άλλα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούσε να το κάνει σε άλλα παιχνίδια. Σήμερα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Νάτχο βοηθήσανε και φάνηκε στην απόδοση που είχε τόσο ο ίδιος όσο και ο Κώστας. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν παίζουν άλλοι παίκτες δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν αλλάζει η στρατηγική μας. Εκμεταλλευόμαστε τα χαρακτηριστικά κάθε ποδοσφαιριστή για να παίρνουμε από τον καθένα το καλύτερο που μπορεί να δώσει”.

Αν υπάρχει κάποιος τραυματισμός του Νάτχο σε ένα κακό μαρκάρισμα που είδαμε:

“Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες. Ανησυχώ για την κατάσταση του όπως και του Νάουελ και του Γκερέρο. Κανένας προπονητής δεν θέλει να έχει τραυματίες παίκτες. Όμως πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις σε περίπτωση που δεν έχουμε στη διάθεσή μας αυτούς τους ποδοσφαιριστές”.

Την εκτίμησή του για τον όμιλο:

“Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε δύο “τελικούς”. Το γεγονός ότι οι ομάδες που υπάρχουν στον όμιλο μπορούν πχ να κερδίζουν εντός έδρας ή να χάνουν εκτός έδρας είναι ένα γεγονός που καθιστά τον όμιλο “περίεργο” ως το φινάλε. Την τελευταία αγωνιστική θα ξεκαθαρίσουν όλα”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button