ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κάναμε ομαδική προσπάθεια»

Στους τομείς, που ώθησαν τον Ολυμπιακό σε αυτή την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Βαλένθια στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

 

 

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το τέταρτο «διπλό» στην φετινή Ευρωλίγκα, έχοντας τον Κώστα Παπανικολάου σε εκπληκτική βραδιά.

Ο διεθνής φόργουορντ ήταν ο πιο καταλυτικός παίκτης για τους «ερυθρόλευκους», αποδίδοντας εξαίσια τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Ο «Air Pap» στάθηκε στην ομαδική δουλειά και την εξαρετική άμυνα, που έπειξε στο σύνολό της η ομάδα, ώστε να φύγει νικήτρια από την  έδρα της Βαλένθια και παράλληλα να μείνει ακλόνητη σητν κορυφή της βαθμολογίας

«Δείξαμε χαρακτήρα. Παίξαμε καλή άμυνα. Ηταν ένα ακόμα φανταστικό παιχνίδι για όλη την ομάδα. Κάναμε ομαδική προσπάθεια. Ο δρόμος μεγάλος ακόμα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πολύ προσεκτικοί μέχρι το τέλος.

Γενικά από την αρχή της σεζόν είναι η ομάδα σε μια παράξενη κατάσταση με τους τραυματισμούς, εμένα να απολαμβάνω αυτή την ομάδα είναι ο καθένας κάνενα το καλύτερο που μπορεί. Αυτή είναι η έννοια της ομάδας.

Πάντα έχω πολύ όρεξη για μπάσκετ. Θέλω να σταθώ στο κομμάτι της ομάδας . δουλεύουμε για να εκμεταλλευτούμε αυτόν που είναι σε καλύτερη στιγμή. Ψάχνουμε πάντα την καλύτερη επιλογή και σε κάθε παιχνίδι έχουμε έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή. Ελίναι εξαιρετικά δύσκολο να μαρκάρεις τον Ερικ. Εβαλε 26 πόντους. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά είναι ένας ευέλικτος και εξαιρετικός παίκτης.

Βγαίνει σε όλα τα παιδιά η έννοια  της ομάδας. Σε μια μεγάλη σεζόν υπάρχουν πολλά εμπόδια σε όλη την χρονιά. Αυτές οι λεπτομέρειες σε κρατούν μας κάνουν νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button