ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι»

Την ικανοποίησή του από τη εν γένει εμφάνιση των παικτών του και την άνετη νίκη επί του Κόροιβου εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Απόλυτα ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του προσέγγισαν την αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο, αλλά και την άνετη επικράτηση.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας μιλώντας αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι οι πάικτες του έκαναν ένα καλό παιχνίδι, έχοντας μάλιστα ο ίδιος την ευκαιρία να προσφέρει ανάσες ξεκούρασης σε ορισμένους βασικούς του παίκτες

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε κάποια κενά στην άμυνα κάποιες φορές. Όμως, η συνολική προσπάθεια ήταν καλή. Είχαμε παραγωγικότητα στην επίθεση, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Μοιράσαμε το χρόνο και είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους από τους παίκτες μας. Οπότε τέλος καλό όλα καλά» ήταν το αρχικό σχόλιο του «Σφαιρό», ο οποίος ερωτηθείς για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τόνισε:

«Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας ψηλός με πολύ καλή τεχνική. Δε βάζει μόνο πόντους, καθώς έχει και πολύ καλή πάσα και δημιουργία από το ποστ. Εχει κάνει και άλλες φορές ασίστ, ωστόσο σήμερα ήταν η μέρα του».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button