Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάκωση ο Ιντέγε

1525006

Με κάκωση στο γόνατο αποχώρης εαπό τον αγωνιστικό χώρο ο ο Νιγηριανος τοπ σκόρερ του Θρύλου, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Γιανγκ Μπόις.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τα βλέμματα όλςων επάνω του έστρεψε με την απόδοσή του ο Μπράουν Ιντέγε στο εντυπωσιακό 6-1 του Ολυμπιακού επί της Βέροιας, με το οποίο οι μόνιμα πρωταθλητές έκαναν ιδανικό «ποδαρικό» στη νέα Super League.

Ο διεθνής Νιγηριανός φορ, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του χατ- τρικ με τα «ερυθρόλευκα» αποχώρησε με χτύπημα στο γόνατο στην προσπάθεια του να πετύχει το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο 89’,μ με το οποίο γράφτηκε ο επίλογος στο ευρύ 6-1 των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας.

Αμέσως σήμανε .. συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών. Με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο 27χρονος φορ χει υποστεί κάκωση του αριστερού γόνατος.

Συμπερασματικά, ο τραυματισμός του Ιντέγε δεν είναι τόσο σοβαρός, ωστόσο ο διεθνής Νιγηριανός θα κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης κόντρα στην Γιανγκ Μπόις.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button