ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλοι οι Νέοι με Παναιτωλικό

Στο 2-2 έμεινε η πρωταθλήτρια Κ-20 του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, διευρύνοντας το αήττητο.

 

Την αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα διεύρυνε η Κ-20 του Ολυμπιακού!

Λίγες ημέρες μετά την στέψη του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο διευρύνοντας την αήττητη κούρσα της.

Πλέον σε σύνολο 28 αναμετρήσεων, ο Θρύλος έχει να επιδείξει απολογισμό 24 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους δυο εκτός έδρας αγώνες με αντιπάλους την Ξάνθη (6/5) και την Τρίπολη (13/5) και ολοκληρώνει την χρονιά.

Οι Πρωταθλητές προηγήθηκαν στο 18′ με τον Αργύρη Καμπετσή ο οποίος μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά ισοφαρίστηκαν στο 33′ με τον Γκασούκα. Ο Παναιτωλικός πήρε κεφάλι στο σκορ (2-1) στο 50′ με δυνατό σουτ του Γεωργούση όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε κι έφτασε στη ισοφάριση. Ο Γιάννης Βάρκας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 55′ ο Κώστας Πλέγας διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σταματόπουλος, Πριόνας, Παρράς (75’ Γιαννιώτης Δ.), Μαλής, Μιχάι, Παναγιωτίδης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης (78’ Κούστας), Καββαδίας (63’ Χριστογιάννης), Νταλακούρας, Γκασούκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Κουγιός, Τόλι, Λάμπρου, Ξύδας, Πέϊος (46′ Βάρκας), Πλέγας (76′ Αγγελόπουλος), Ξενιτίδης, Καμπετσής, Βρουσάι, Κιρτζιαλίδης (67′ Κωστανάσιος).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button