ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορική ελληνοκινεζική ποδοσφαιρική συνάντηση: Ο Ολυμπιακός με τους «Kόκκινους Aετούς» της Σαγκάης!

lato-19842

Ιστορικής σημασίας συνάντηση είχε το Σάββατο ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς υποδέχθηκε στον Πειραιά την ηγεσία των «Κόκκινων Αετών», ομάδα την οποία διοικεί ο όμιλος που διαχειρίζεται το τεράστιο λιμάνι της Σαγκάης.

Επικεφαλής της κινεζικής αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος Γιαν Τζουν, τον οποίο συνόδευαν πέντε συνεργάτες του, στον όμιλο και στην ομάδα και συγκεκριμένα οι κ.κ. Τζιαγκ Γκογκσένκ, Ντογκ Ζιγκάγκ, Χουαγκ Χαϊντόγκ, Λιου Τσαγκμάν και Γιε Ζενχιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, ξενάγησε τους Κινέζους στις εγκαταστάσεις του γηπέδου “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αλλά και στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι Κινέζοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα των εγκαταστάσεων και έκαναν πλήθος ερωτήσεων, ειδικά για τη δομή και την οργάνωση του Ολυμπιακού, με έμφαση στο χώρο των Ακαδημιών και των Σχολών ποδοσφαίρου.

Στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη, ο πρόεδρος Γιαν Τζουν και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κινέζος πρόεδρος χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκε μαζί τους και είχε εγκάρδια συνομιλία με τον προπονητή, κ. Μάρκο Σίλβα.

Προπονητής στους κόκκινους αητούς “S.I.P.G” είναι ο διάσημος Σουηδός Σβεν Γκόραν Έρικσον και για αυτό οι Κινέζοι είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Τζίμι Ντουρμάζ. Στην ομάδα αγωνίζονται πολλοί γνωστοί παίκτες όπως ο Γκανέζος Ασαμόα Γιαν και ο βραζιλιάνος Έλκεσον.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέθεσε γεύμα στην Κινεζική αντιπροσωπεία και αντάλλαξε απόψεις με τον κ.Τζουν, όχι μόνο για ποδοσφαιρικά αλλά και για πολλά επιχειρηματικά και ναυτιλιακά θέματα.

Με την επίσκεψη στον Πειραιά οι Κινέζοι ολοκλήρωσαν τον ευρωπαϊκό ενημερωτικό τους κύκλο συναντήσεων με κορυφαίες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Ολυμπιακός!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button