ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισοπεδωτικός ο Θρύλος

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός διέλυσε με 20-3 τον Νηρέα Χαλανδρίου και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Χίου το Σάββατο το μεσημέρι.

Εκπληκτικές οι ερυθρόλευκες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Χαλανδρίου που δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Άμυνα και επίθεση πέταγαν φλόγες για τις ερυθρόλευκες που έσπασαν όλα τα ρεκόρ στην μικρή ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το σκορ άνοιξε η Άλκηστη Αβραμίδου, στην κόντρα, μετά από κλέψιμο της Πλευρίτου, ενώ η διεθνής περιφερειακός ήταν αυτή που έκανε και το 2-0, στο 5:39, από την περιφέρεια αυτή τη φορά. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη από θέση φουνταριστού, ανέβασε τη διαφορά στο συν τρία και λίγο αργότερα η Ελευθερία Πλευρίτου διαμόρφωσε το 4-0. Μια ακόμα κόντρα για τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη και η Ασημάκη, με το δεύτερο προσωπικό της γκολ, γράφει το 5-0. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 7-0, χάρη σε δυο ακόμα τέρματα των Ελευθερία Πλευρίτου και Αβραμίδου, η οποία έφτασε ήδη τα τρία στην αναμέτρηση.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, η Μαργαρίτα Πλευρίτου πρόσθεσε και αυτή το όνομα της στη λίστα των σκόρερ κάνοντας το 8-0. Τη σκυτάλη πήρε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, με τρία συνεχόμενα δικά της γκολ, για το 11-0. Ο Θρύλος συνέχισε να είναι καταιγιστικός στην επίθεση και κρατώντας στο μηδέν την ομάδα του Νηρέα, έφτασε στο ημίχρονο να προηγείται με 15-0, με την Ασημάκη να έχει ήδη πέντε γκολ, και τις Αβραμίδου και Μυριοκεφαλιτάκη από τέσσερα.

Με την υπόθεση πρόκριση να έχει ήδη κριθεί, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Χάρης Παυλίδης, συνέχισε να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα εν όψει του τελικού του Σαββάτου. Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 17-2. Η συντήρηση δυνάμεων συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο και το 20-3 ήρθε φυσιολογικά. Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας και θέλει στον τελικό του Σαββάτου να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη-Γλυφάδα. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη με πέντε γκολ και ακολούθησε η Μυριοκεφαλιτάκη που σκόραρε τέσσερα.
Τα οκτάλεπτα: 7-0, 8-0, 2-2, 3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού

Νηρέα Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφ. 1, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Αν., Μπόβαλη, Φραγκιά, Δούλη 1, Κουτέλη 1, Αγγελίδη, Λάζαρη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button