ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ικανοποιημένοι από νεαρούς, Ανσαριφάρντ και Σισοκό»

Την ευχαρίστησή του για την συνολική εικόνα των νεοαποκτηθέντων Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αλί Σισοκό, αλλά και των παικτών που προέρχονται από τις υποδομές, εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο.

 

Την έκδηλη ικανοποίησή του από την αγωνισιτκή εικόαν που επέδειξαν κόντρα στον Άρη οι νεοαποκτηθέντες Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αλί Σισοκό, που πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους με τα «ερυθρόλευκα, όπως επίσης και των νεαρ’ών ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τη Ακαδημία του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Πάουλο Μπε΄ντο.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εκτός έδρας αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Άρη (1-1) τόνισε ότι οι παίκτες του σε μεγάλο ποσοστό ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα του αγώνα:

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Δύσκολο παρόλο που παίζαμε με ομάδα Β’ Εθνικής. Έχει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, καλά οργανωμένοι στην άμυνα και επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Είχαμε τον έλεγχο. Το αποτέλεσμα δεν μου φαίνεται δίκαιο, γιατί είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πάουλο Μπέντο, για να προσθέσει για τους παίκτες που επέλεξε και την απόδοση των νεαρών παικτών, όπως και των νέων αποκτημάτων:

«Κάναμε ένα παιχνίδι από τακτικής άποψης και συμπεριφοράς παικτών καλό. Καλές οργανωμένες επιθέσεις. Παρά την ισοπαλία το αποτέλεσμα είναι καλό γιατί έχουμε και δεύτερο ματς στην έδρα μας. Έχουμε την δυνατότητα να προκριθούμε. Οι επιλογές παικτών έγιναν ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά και τους παίκτες που ήταν σε καλύτερη κατάσταση και ανάλογα με τους τραυματίες που δεν ήταν διαθέσιμοι . Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά των παικτών. Ο Νικολάου ήξερε καλύτερα την ομάδα από τους άλλους. Έκανε ένα καλό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ικανοποιημένοι και από τους νεαρούς συμπαίκτες του, αλλά και από τους Ανσαριφάρντ και Σισοκό».

Κληθείς να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη προς τον διαιτητή τόνισε: «Ποτέ δεν σχολιάζω τις αποφάσεις του διαιτητή. Αυτός είναι που αποφασίζει».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα γίνουν αποδεσμεύσεις απάντησε:

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button