ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιδανικό ντεμπούτο για Οφόε και Καρσελά

Την παρθενική τους εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν οι δύο νεοαποκτηθέντες μέσοι στο νικηφόρο φιλικό με την Αλκμάαρ, συνδυάζοντάς την με καταπληκτική απόδοση.

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε ο Ολυμπιακός στα εκτός των συνόρων φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του, αναδεικνύοντας πτυχές της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται.

Κάτι το οποίο αποδείχθηκε στο νικηφόρο με 2-0 κεςκλειμένων των θυρών φιλικό επί της Αλκμάαρ

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ευτυχής , αφού διαπίστωσε ότι οι συντριπτικά περισσότεροι από τους παίκτες που χρησιμοποίησε, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προσδώσουν ποιότητα και απίστευτη ισχύ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν φυσκά οι Βαντίς Οτζίτζα Οφόε και Μεχντί Καρσελά.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες μέσοι που αποτελούσαν διακαή πόθο του 45χρονου προπονητή, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με τα «ερυθρόλευκα».

Μάλιστα, φρόντισαν από την πρώτη τους κιόλας εμφάνιση να αναδείξουν στο γρασίδι πολλές από τις αγωνιστικές τους αρετές, εκτοξεύοντας στα ύψη την ποιότητα του ρόστερ.

Ο μεν Οφόε κάλυψε τη θέση του κεντρικού ψαφ, δείχνοντας ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη, ενώ ο Καρσελά ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές από τις πτερυγες την άμυνα της ολλανδικής ομάδας.

Ο 28χρονος πρώην παίκτης της Λέγκια είχε ενεργό συμμετοχή και στα δύο τέρματα, που σημείωσε ο Μπεν, αφού αρχικά στην φάση που προήλθε το 1-0 έδωσε «έτοιμο» γκολ στον Γάλλο φορ, ενώ με εξαιρετική ατομική ενέργεια κέρδισε και το πέναλτι, που μετέρεψε σε γκολ ο Μπεν στο 70’ για το τελικό 2-0.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button