Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος «τρομοκράτης»! (Videos)

Απολογισμό 17 τερμάτων «μετράει» ο Ολυμπιακός στα  πέντε τελευταία νικηφόρα του παιχνίδια στη Super League και συνεχίζει ακάθεκτος την κούρσα του προς τη κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου.

 

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν … σίφουνας από το Αγρίνιο σκορπίζοντας με το εντυπωσιακό 1-4 τον Παναιτωλικό στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου στους … όψιμους ανταγωνιστές του!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας «χόρευαν» στο βρεγμένο τερέν του γηπέδου του Αγρινίου κι έφτασαν με εμφατικό τρόπο στον θρίαμβο, περνώντας με εμφατικό τρόπο από μία πολύ δύσκολη έδρα, έχοντας σε καταπληκτική βραδιά τους Κώστα Φορτούνη και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Με τα τέσσερα τέρματα που πέτυχαν οι παίκτες του Τάκη Λεμονή έφτασαν αισίως τα 31 στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα μπορούν να υπερηφανεύονται για το γεγονός ότι διαθέτουν για μία ακόη σεζόν την κορυφαία επίθεση της Super League με 31 γκολ.

Το στοιχείο, ωστόσο, το οποίο είναι αξιομνημόνευτο, έχει να κάνει με την εκτελεστική δεινότητα, αλλά και την ευκολία με τον οποίο βρίσκουν τον τρόπο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα πέντε τελευταία νικηφόρα παιχνίδια κόντρα σε Πλατανιά (5-1), Λεβαδειακό (2-1), Κέρκυρα (1-3), Απόλλωνα Σμύρνης (3-1) και Παναιτωλικό (1-4).

Συνολικά σε αυτά τα πέντε νικηφόρα ματς οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα 17 φορές!

Με άλλα λόγια σκόραν τρία παραπάνω τέρματα (από τα 14 ) απ’ όλα είχαν σημειώσει τις εννιά προηγούμενες «στροφές» του φετινού «μαραθωνίου», αποδεικνύοντα ςτην διαρκή αγωνιστική τους άνοδο!

Ας θυμηθούμε και τα 17 γκολ, πο σημείωσαν οι πρωαθλητές Ελλάδας στα πέντε τελευταία νικηφόρα ματς Super League στα παρακάτω videos

https://youtu.be/3WiC2gDuvPY

https://youtu.be/F30wRuoKVEo

http://sportfm.novasports.gr/VideoId/48829/

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button