Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος ο απόλυτος Περιφερειάρχης! (Videos)

2a473c694ec2aaa1302c28216597dd9b_xl

Ο Ολυμπιακός μετράει το αήττητο στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος στην επαρχία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Το Redaroume σας υπενθυμίζει το σπουδαίο «ερυθρόλευκο» σερί.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

 

Η συνέπεια που επιδεικνύει ο Ολυμπιακός στο …ραντεβού του με τις νίκες στις αναμετρήσεις που δίνει κατά καιρούς στην Περιφέρεια, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους, της δυναστείας που έχει δημιουργήσει την τελευταία 20ετία!

Όποιος μπει στον κόπο και ανατρέξει στις επιδόσεις των πρωταθλητών Ελλάδας στους εκτός έδρας αγώνες τους στην επαρχία ανά σεζόν από την περίοδο 1996-1997 κι έπειτα, θα διαπιστώσει ότι αγγίζουν σε ποσοστό τις αντίστοιχες, που έχουν να επιδείξουν, αγωνιζόμενοι στην πύρινη έδρα τους!

Η πέμπτη αγωνιστική της νέας Super League, φέρνει τον Θρύλο να επισκέπτεται το «AEL FC Arena» το βράδυ της Κυριακής για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την νεοφώτιστη Λάρισα.

Με τους παίκτες του Πάουλο Μπέντο να … φιλοδοξούν να πετύχουν την τρίτη διαδοχική τους νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει ακλόνητους στο ρετιρέ του βαθμολογικού πινακα

Αυτή την εξαιρετική παράδοση, που έχουν δημιουργήσει χρόνια τώρα, οι «ερυθρόλευκοι», θα επιδιώξουν να την επιβεβαιώσουν με εμφατικό τρόπο απέναντι στη νεοφώτιστη Λάρισα. Για όσους δεν το έχουν προσέξει, ο Θρύλος στην μάχη της ερχόμενης Κυριακής θα κληθεί να διευρύνει ένα αήττητο σερί που έχει να επιδείξει στις αναμετρήσεις του στην Περιφέρεια, το οποίο κρατάει από τις 5 Απριλίου του 2015!

Η τελευταία χρονικά ομάδα της επαρχίας που είχε υποχρεώσει σε ήττα τον Ολυμπιακό, ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν είχε επικρατήσει με 3-1 στις «Ζωσιμάδες» για την 26η αγωνιστική. Έκτοτε, ο Θρύλος έχει να επιδείξει οκτώ νίκες στην επαρχία και μόλις δύο ισοπαλίες και μάλιστα αυτές απέναντι στον Πλατανιά (σ.σ. και οι δύο με 1-1!)

Ας θυμηθούμε όλο το «ερυθρόλευκο» σερί:

Σεζόν 2014-15:

30ή αγωνιστική: Πλατανιάς – Ολυμπιακός 1-1

 

Σεζόν 2015-16:

2η αγωνιστική: (ΟΑΚΑ): Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-2

4η αγωνιστική: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-3

9η αγωνιστική: Βέροια – Ολυμπιακός 0-2

13η αγωνιστική: Πανθρακικός – Ολυμπιακός 3-4

15η αγωνιστική: Καλλονή – Ολυμπιακός 0-2

18η αγωνιστική: Πλατανιάς – Ολυμπιακός 1-1

20ή αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα –Ολυμπιακός 0-3

27η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-2

29η αγωνιστική: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 2-5

 

Ας θυμηθούμε στα παρακάτω videos και τις οκτώ τελευταίες χρονικά νίκες του Θρύλου στην Περιφέρεια στη Super League.

 

https://youtu.be/IKF9DP6ELmY

:

 

 

 

https://youtu.be/PmsJOIOxPyc

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button