ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος είσαι και δε “μασάς”!

Η μεγάλη ώρα του Θρύλου έφτασε. 90 λεπτά μακρυά από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο Τουρθ Μουρ την Μπερνλι στη ρεβάνς του 3-1 του γηπεδου Καραϊσκάκη για τα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ακολουθήσει την συνταγή “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” και έχει εφιστήσει την προσοχή σε όλους του τους ποδοσφαιριστές για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Και καλώς έχει κάνει γιατί εδώ και αρκετές ημέρες τα… mind games του συναδέλφου του, Σον Ντάις είναι πολύ “περίεργα” διότι έχει φροντίσει να “πετάξει” από πάνω του τον ρόλο του φαβορί και θέλει να περάσει προς τα έξω πως το παιχνίδι αυτό βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Η Μπέρνλι καλείται να φέρει εις πέρας μία πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά σε καμία περίπτωση ο κοινός νους δεν μπορεί να δεχθεί πως αγγλική ομάδα θα πετάξει “λευκή πετσέτα” σε παιχνίδι προτού καν αυτό αρχίσει.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν “μασάει” από κάτι τέτοια και πως έχει την προσήλωση που απαιτείται για να πετύχει τον στόχο του. Αυτό καλείται να κάνει και απόψε στην Αγγλία, για να έχουμε όλοι μας έναν… καλό χειμώνα με τον Θρύλο στους ομίλους!

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Ολυμπιακό μας! Πάμε γερά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button