ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλος έτοιμος για Κούπα!

Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός θριάμβευσε 7-4 της OSC Βουδαπέστης στο φλεγόμενο «Παπαστράτειο» κάνοντας άλμα πρωτιάς.

 

Μία από τις κορυφαίες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός θριαμβεύοντας της OCS  Βουδαπέστης με 7-4 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στο πλαίισο της πέμπτης αγωνισιτκής του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας με «οπλο» την εξαιρετική τους άμυνα, αλλά και τον Πάβιτς να είναι σε τρομερή βραδιά έδειξε σύνολο πανέτοιμο για πολύ σπουδαία πράγματα, και εκτόξευσε στα ύψη των ενθουσιασμό των 1.000 και πλέον οπαδών του που γέμισαν κάθε γωνιά του κολυμβητηρίου!

Μάι νίκη, η οποία επέτρεψε στον Ολυμπιακό να διευρύνει το αήττητο σερί και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου του με 13 πόντους, έχοντας απολογισμό τεσσάρων νικών και μίας ισοπαλίας και να βλέπει πλέον ακόμη πιο ξεκάθαρα την κατάληψη της πρώτης θέσης!

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το αρχικό άγχος των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι δνε λειτουργούσαν καλά στο επιθετικό κομμάτι, και ροηγήθηκαν με 1-2

Στην συνέχεια, όμως ο Θρύλος έσφιξε την άμυνά του και βρίσκοντας τις επιθετικές λύσεις, απέκτησε ρυθμό πβάζοντας τους δικούς του νόμους στην πισίνα!
Με τρία συνεχόμενα γκολ από τους Μυλωνάκη, Μπούσλιε και Ποντικέα προηγήθηκε με 4-2 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου κι έκτοτε δεν … ξανακοίταξε ποτέ πίσω!

Ο Ζέμαν μείωσε σε 4-3 προσωρινά, αλλά ένα  καταπληκτικό γκολ του Γιάννη Φουντούλη από την περιφέρεια, έδωσε στον Ολυμπιακό εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων για το 5-3, 4’ 36’’πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου!

Αυτό ήταν.

Οι εκπληκτικές άμυνες και οι αποκρούσεις του Πάβιτς, ο οποίος έπαιξε με ένεση,  σε καίρια χρονικά σημεία, προσέδωσαν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου.

Ο Μυλωνάκης έγραψε το 6-3 1’30’’ πριν την ολοκλήρτωση του τρίτου οκταλέπτου, για να ακολουθήσει ένα ακόμη γκολ από τον Γεννηδουνιά για το 7-3 πέντε δευτερόλεπτοα πρτιν το τέλος του οκταλέπτου  θέτοντας τις βάσεις για την σπουδαία νίκη.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, κάνοντας άριστη διαχείριση του αποτελέσματος, έφτασαν πανεύκολα στην νίκη με 7-4 και γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς τους.

Τα οκτάλεποτα: 1-1, 2-1, 4-1, 0-1.

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο:  1-0 Φουντούλης (περιφέρεια, 4:03), 1-1 Μπάτορι (π/π., 1:36)

2ο οκτάλεπτο: 1-2 Μπάτορι (π/π., 6:13), 2-2 Μυλωνάκης (περιφέρεια, 5:45), 3-2 Μπούσλιε (π/π., 2:51)

3ο οκτάλεπτο: 4-2 Ποντικέας (π/π., 6:12),  4-3 Σέμαν (φουντ., 5:53), 5-3 Φουντούλης (κόντρα, 4:36), 6-3 Μυλωνάκης (περιφέρεια,1:30), 7-3 Γενηδουνιάς (π/π., 0:05)

4ο οκτάλεπτο: 7-4 Νίκιτς (φουντ., 7:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μπούσλιε 1, Ποντικέας 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος

O.S.C. Βουδαπέστης (Μπ. Βίντσε): Μπριτσιάνι,Μπργκούλιαν, Μπάτορι 2, Νάγκι, Ζαλάνκι, Κόβατς, Χεγκέντους, Σέμαν 1,  Γκορ-Νάγκι, Γιούχαζ, Μπούντσου, Νίκιτς 1, Μπαράμπας

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button