Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλε ξανακάνε το! (Video)

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να επαναλάβει τον περυσινό του θρίαμβο στην Πόλη στον τέταρτο προημιτελικό επί της Αναντολού Εφές με 62-74, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final-4  του Βελιγραδίου.

 

Σε δυσμενή θέση έχει βρεθεί πλέον ο Ολυμπιακός όσον αφορά την διεκδίκηση της πρόκρισης για το Final-4 του Βελιγραδίου.

Η βαριά ήττα που γνώρισαν οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Τρίτης στη «Zalgirio Arena» με 80-60 του φέρνει πίσω στο σκορ των νικών με 2-1 από την Ζαλγκίρις Κάουνας και πλέον οφείλουν στον αυριανό κομβικό τέταρτο προημιτελικό να καταθέσουν ψυχή, , να βγάλουν σφυγμό κι ενέργεια, ώστε να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το «διπλό, που θα τους κρατήσει ολοζώντανους.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλούνται να θυμίσουν σε όλους ότι αποτελούν την ομάδα των σπουδαίων επιτευγμάτων, που κόντρα στα πολλά προβλήματα αρνείται πεισματικά να παραδοθεί στην μοίρα της

Μα πάνω απ’ όλα να επαναλάβουν το περυσινό τους επίτευγμα στις αντίστοιχες αναμετρήσεις κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Ο Θρύλος και πέρυσι βρέθηκε ακριβώς στην ίδια κατάσταση. Έχασε το πλεονέκτημα στο ΣΕΦ από την Εφές, μετά την ήττα του στο δεύτερο ματς της σειράς με 71-73 και πήγε στην Πόλη με σκοπό να επαναφέρει την σειρά στο ΣΕΦ.

Μετά την ήττα του στο τρίτο παιχνίδι με 64-60, ο θρύλος ανασυγκροτήθηκε και με εκπληκτική εμφάνιση στον τέταρτο αγώνα της σειράς, υπέταξε την τουρκική ομάδα με 62-74, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2, για να πάρει την πρόκριση για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης χάρη στην νίκη του στον πέμπτο αγώνα του ΣΕΦ με 87-78.

Αυτό καλείται και πρέπει να κάνει και φέτος. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορεί και να κάνει ακόμη μία υπέρβαση.
Η βαριά ήττα ίσως… τσιγκλήσει τον εγωϊσμό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι οποίοι καλούνται να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Ας θυμηθούμε στο παρακάτω video πώς ο Ολυμπιακός είχε φύγει νικητής από το τέταρτο ματς της Πόλης απέναντι στην Αναντολού Εφές με 62-74

Σχετικά Άρθρα

Back to top button