ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρύλε «αλήτη» κλείσε τους το σπίτι!

Με «ιερό»πάθος για το 2-0 στη φάση των τελικών της Volley League ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (18;00, ERT Sports)

Πανέτοιμος, ψυχωμένος και το κυριότερο πιο αποφασισμένος από ποτέ παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός ενόψει του δεύτερου σημερινού καθοριστικού τελικού των πλέι – οφ της Volley League κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:00, ERT Sports).

Οι «ερυθρόλευκοι» με … προίκα την καταπληκτική τους εμφάνιση και την ευρεία τους νίκη με 3-0 στον πρώτο τελικό του Ρέντη, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φτάσουν στη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη, που θα τους επιτρέψει να φτάσουν στο 2-0 και να χρειάζονται μόλις ένα βήμα από την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου!

Να θυμίσουμε ότι ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 9/5 στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button