ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρυλική ανατροπή και νίκη από τους Βετεράνους!

Το πάθος, η δίψα για την νίκη, η αγάπη για την φανέλα, η θέληση και η δύναμη, χρόνια δεν κοιτάζει! Αρκεί να υπάρχει το σήμα στην καρδιά με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο. Αυτό μπορεί να δώσει από μόνο του τα πάντα. Κι αυτό, σε συνδυασμό με την αστείρευτη ψυχική δύναμη που έχουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οδήγησε σε μία μεγάλη νίκη σε ένα εξίσου μεγάλο φιλικό απέναντι στην νεανική, ως επί το πλείστον, ομάδα της ΕΡΤ με 5-3 και ανατροπή από το 3-1!

Στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου οι ερυθρόλευκες δόξες του παρελθόντος τίμησαν για μία ακόμη φορά την ιστορία, όπως κάνουν άλλωστε πάντα και χάρη σε τέρματα των Τσαλουχίδη (2), Μπονόβα, Ξανθόπουλου και Παχατουρίδη έφτασαν στην νίκη με το εμφατικό 5-3. Για την ομάδα της ΕΡΤ σκόραραν οι Κούβαλης, Νούλας και Δρακωτός.

Όπως πάντα, το παιχνίδι έγινε για καλό σκοπό και είχε αυτή τη φορά ως στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

 

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Πασσάς, Βαμβακούλας, Γ. Σιδέρης, Αρζένης, Κοκολάκης, Παχατουρίδης, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Τσαλουχίδης, Ξανθόπουλος, Βαϊτσης. Στην συνέχεια αγωνίστηκαν οι Ασπρογέρακας, Γλύκας, Καλτσάς, Κωττάκης, Κτενάς, Κουμαριάς, Αρζινός, Μαντάζης, Βασιλειάδης, Βέλλιος, Γαϊτανάρος, Ρούσος, Ασβεστάς. Χρέη φυσιοθεραπευτή εκτέλεσε ο Τόλης Κρεούζος και φροντιστή οι Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου.

Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν οι Δαρίβας, Τζανετουλάκος, Γκαβέζος, Κελεσίδης, Αγγελής, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Σταμάτης, Δαμιανίδης, Λάλας, Σορώτος, Χόρτσας, Παναούσης και άλλοι.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button