ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θετικό ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Καπίνο

2481122

Την παρθενική του εμφάνιση σε παιχνίδι επιπέδου Champions League κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο διεθνής πορτιέρο κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά κρατώντας το «μηδέν» με σωτήριες επεμβάσεις.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ξεχωριστή για την καριέρα του Στέφανου Καπίνο ήταν η χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά. Ο 22χρονος διεθνής τερματοφύλακας πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση  σε ευρωπαϊκό παιχνίδι κάτω απο τα δοκάρια των πρωταθλητών Ελλάδας  και με την εν γένει του παρουσία απέδειξε ότι δίκαια παίρνει τα γάντια του βασικού κάτω από τα γκολπόστ της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Ο Καπίνο σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις χρειάστηκε να βάλει σε …εγρήγορση τ’ αντανακλαστικά του, ώστε να διατηρήσει το απαραβίαστο της εστίας του και να επιτρέψει στον Ολυμπιακό να διατηρήσει ολοζώντανες ελπίδες πρόκρισης απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, παρά το άγονο 0-0 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Εμφάνιση, η οποία αν μη τι άλλο ενίσχυσε την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης του νεαρού τερματοφύλκα, ενόψει της κρίσιμης συνέχεια ςπου περιμένει τον Θρύλο σ’ όλες τις διοργανώσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button