ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα τα δώσουμε όλα!»

Tg2s1KvarUTKpkjI7luz

Στην αποφασιστικότητα για πρόκριση  που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στο γεγονός ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την πρόκριση στον αυριανό κρίσιμο επαναληπτικό απέναντι στην Χάποελ Μπεερ Σεβά στάθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος των πρωταθλητών Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εστίασε στο πάθος που ξεχειλίζει στο στρατόπεδο το Θρύλου για νίκη – πρόκριση, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο πως είναι το φαβορί.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς:

Για τους στόχους των Πειραιωτών: «Πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Αυτό δείχνει το πόσο σοβαρά έχουμε πάρει το αυριανό παιχνίδι. Το πόσο σοβαροί είμαστε. Ζέστη έχει και στην Ελλάδα. Ίσως έχει εδώ παραπάνω υγρασία. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για τον καιρό. Ήρθαμε για την πρόκριση. Για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για το κατά πόσο μπορεί να αποδειχθεί παγίδα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θεωρείται ακόμη φαβορί:

«Όχι. Αυτό που λένε είναι αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι πιο καλές ομάδες δεν κερδίζουν. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για αύριο και είμαστε επικεντρωμένοι για να κερδίσουμε και να περάσουμε. Είμαστε πιο καλή ομάδα αλλά πρέπει να το δείξουμε. Δεχόμαστε τον ρόλο του φαβορί αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο».

Για την πίεση: «Ναι υπάρχει πίεση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Όμως αυτό είναι γενικό. Είμαι τρίτη χρονιά στην ομάδα και πάντα υπάρχει πίεση και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είμαστε μαθημένοι σε αυτό και στο να το διαχειριζόμαστε και θα το ελέγξουμε στο γήπεδο»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button