ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Θα τα δώσουμε όλα”

Αποφασισμένοι για να δώσουν τα πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό δηλώνουν οι Γιουβεντίνοι, όπως αποκάλυψε ο παίκτης που τους εκπροσώπησε στην συνέντευξη Τύπου, Αντρέα Μπαρτζάλι.

Ο αμυντικός των “μπιανκονέρι” στάθηκε στο γεγονός πως όσα γράφτηκαν για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Γιουβέντους δεν είναι αλήθεια και πως η νοοτροπία τους παραμένει πάντα ίδια. Επίσης όπως αποκάλυψε, βλέπει διαφορά στην ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι ειδικά μετά την Νάπολι ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Αναλυτικά:

Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη κόντρα στη Νάπολι, μιας και είχε τεθεί το θέμα των αποδυτηρίων πριν από μερικά ματς;

«Καλησπέρα σας. Πιστεύω ότι είμαστε καλά. Η νίκη κόντρα στη Νάπολι και ειδικά σε ένα ντέρμπι, έκανε καλό σε όλους. Πιστεύω ότι είναι καλό το κλίμα. Είμαστε ήρεμοι και σκεφτόμαστε στον Ολυμπιακό. Όσα λέγονται για τα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια δεν είναι αλήθεια. Θα δώσουμε τα πάντα για το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το αν πλέον η Γιουβέντους κάνει ένα δεύτερο ξεκίνημα μετά τη Νάπολι;

«Όχι. Για εμάς η νοοτροπία είναι πάντα η ίδια. Μάλλον ήταν η αναμονή του ματς, που προκαλούσε αυτή την αίσθηση. Τώρα θα παίξουμε αυτό το μεγάλο ματς για να πάρουμε ώθηση και για τη συνέχεια».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα, στο αν βλέπει διαφορά αλλά και για τα γκολ που δεχόταν η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια;

«Αυτό ήταν κάτι που ένοιωθε ο κόσμος. Μπορεί να έχει αλλάξει κάτι στο θέμα της θέλησης. Όσον αφορά την Ιταλία, όταν δέχεσαι πολλά γκολ, σίγουρα δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Αυτό πλέον έχει αλλάξει και αυτό δίνει σιγουριά και στους επιθετικούς, διότι αν βλέπεις την άμυνα να μην δέχεται εύκολα γκολ, έχεις μια άλλη αίσθηση».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την ανάγκη της ομάδας του για τη νίκη;

«Δεν πρέπει να υποκύψουμε στους κινδύνους που υπάρχουν. Είναι βασικό και σημαντικό για εμάς το ματς. Είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν για εμάς. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Παίζουν στο γήπεδό τους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το να αμυνθούμε καλά και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τον Μπενάτια, και την αγωνιστική του εικόνα μέχρι τώρα;

«Ο Μπενάτια είναι πολύ καλός και μεγάλος αμυντικός. Πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του γιατί είναι ένας διεθνής αμυντικός. Έχει μεγάλη δύναμη και ποιότητα και μπορεί ακόμα πιο πολλά. Είναι από τους πιο καλούς αμυντικούς στην Ευρώπη».

Για τον Ντούγκλας Κόστα και τη βελτίωση την οποία έχει δείξει το τελευταίο διάστημα;

«Σίγουρα κάνει τη διαφορά και ειδικά όταν βρεθεί στο ένας εναντίων ενός. Κρατάει περισσότερους παίκτες πάνω του. Είναι πολύ καλός και έχει βασικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής του στην ομάδα με την έλευσή του. Τώρα, δείχνει το πόσο έχει βελτιωθεί και αυτό μας βοηθά πάρα πολύ».

Για το αμυντικό τρίο των Μπαρτζάλι, Μπουνούτσι και Κιελίνι και ότι αύριο θα λείπει ο τελευταίος;

«Ασφαλώς και είμαι έτοιμος. Πρέπει να πούμε ότι δεν έχει τύχει να παίξουμε πολλές φορές μαζί. Η δύναμή μας σαν ομάδα είναι το ροτέισόν μας. Και οι 25 παίκτες που έχουμε είναι ισάξιοι και σημαντικοί. Όποιος και να παίξει το αξίζει. Όποιος παίξει αύριο, πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button