ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα σπάσει η γκαντεμιά

Γίνεται κριτική  στους παίκτες του Ολυμπιακού, γίνεται λόγος για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που σπαταλάει η ομάδα και  της έχουν στοιχίσει βαθμούς και εντός ,αλλά και εκτός. Μπορεί ,όμως, να αρνηθεί κανείς ότι η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο; Μπορεί κανείς  να κατηγορήσει τους παίκτες για αδιαφορία;

Δείτε τι γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου. Είτε ξεκινάει κανεις ενδεκάδα, είτε μπαίνει αλλαγή πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Παλεύει-τρέχει -σκοτώνεται είτε παίζει δέκα,είτε είκοσι ,είτε πέντε λεπτά.. Επειδή πολλοί λένε για τον Φορτούνη, μήπως είδατε κανένα “Στραβωμένο” Φορτούνη επειδή δεν ξεκίνησε βασικός ή ένα παίκτη που μπήκε μέσα με γουρλωμένα μάτια για να  βοηθήσει.

Ακόμα και ο Μαρτίνς που ίσως βγάζει ένα άγχος ,λογικό γαρ, γιατί πρώτη φορά βρίσκεται  σε σύλλογο με απαιτήσεις Πρωταθλητή, μπορεί κανείς να πεί οτι δεν δουλεύει;Η ότι μέσα στα παιχνίδια δεν κάνει παρεμβάσεις με τις αλλαγές του; Ας δείξουμε σε όλους λίγη εμπιστοσύνη.

Koιτάξτε τι γίνεται στην ΑΕΚ. Τρεις παίκτες μπαίνουν στο “ψυγείο” επειδή δεν συμφωνούν με την διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μπάλα αλλά κερδίζει..Πόσο άραγε θα συμβαίνει αυτό;….Δεν μπορεί …Κάποια στιγμή η τύχη  των άλλων θα σταματήσει  και η κακοδαιμονία του Ολυμπιακού  με τις χαμένες ευκαιρίες θα μετατραπεί σε τσουνάμι από γκολ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button