ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Θα παίζω όπου μου ζητάει ο προπονητής μου”

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει Οσμάνλισπορ, ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός άσσος των πρωταθλητών στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα με την βοήθεια των φιλάθλων μπορεί να τα καταφέρει, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί όπου του ζητήσει ο προπονητής του:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αναγνωρίζουμε ότι έχουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Βέβαια και εμείς διαθέτουμε ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο και με την διάθεση των παικτών, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβάται. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και φυσικά, η στήριξη των φιλάθλων μας θα είναι ένας πολύ μεγάλος παράγοντας που θα μας ωθήσει προς την νίκη.

 

Σχετικά με τις πολλές θέσεις που αγωνίζεται:

“Αυτό που θέλω πρώτα από όλα είναι να παίζω αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ. Δηλαδή ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα, είμαι έτοιμος να δίνω κάθε φορά τα πάντα και σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής μου. Δεν έχω κανένα θέμα με το που θα αγωνιστώ αφού μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο.

Πιστεύω πως αν δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και αν κάθε παίκτης κάνει το ίδιο, τότε η ομάδα θα μπορέσει να φτάσει πολύ ψηλά”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button