ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα ’ναι παντού κοντά!

1501839-1

Την στήριξη αρκετών οπαδών του θα τύχει ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρούκα για τα πλέι – οφ του Europa League.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη  θερμή στήριξη των πιστών του οπαδών θα τύχει ο Ολυμπιακός και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αρούκα.

Μπορεί η απογοήτευση από τον πρόωρο αποκλειμσό από την Χάποελ Μπεερ Σεβά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League  να μην έχει ξεπεραστεί ακόμη, ωστόσο οι πιστοί οπαδοι του Θρύλου αποδεικνύουν με τη συμπεριφορά και της συμπαράστασή τους τους για ποιό λόγο είναι μακράν οι κορυφαίοι όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στις 18 Αυγούστου εκτός έδρας την Αρούκα στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League και η Θύρα 7 ετοιμάζει αυθημερόν αεροπορική εκδρομή στην Πορτογαλία.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλουαναμένετια να δώσουν βροντερό παρών, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας να αποσπάσει σκορ πρόκρισης επί πορτογαλικού εδάφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 18/8 ο Θρύλος δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα και η Θύρα 7 θα δώσει δυναμικό παρόν!! Αεροπορική αυθημερόν εκδρομή κανονίζεται λοιπόν για Πορτογαλία και οι λίστες έχουν πάρει φωτιά… Όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή να στείλει στο inbox.

Υ.Γ:ονοματεπώνυμο (στα Λατινικά)

Αριθμός Ταυτότητας η διαβατηρίου

Αριθμός κ θεση διαρκειας 2016-17

Τα απαραίτητα για την εκδρομή!!!

ΥΓ2:οπως καταλαβαίνεται θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button