ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε, θα μπορούσε να πετύχει μία πιο ευρεία νίκη σε βάρος της Λάρισας εξέφρασε ο Πάουλο Μπέντο.

 

Ξεκάθαρος ότι ο Ολυμπιακός είχε όλες τις προϋποθέσεις να φτάσει τον δείκτη του σκορ σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ’ ό,τι μαρτυράει το τελικό 2-0 κόντρα στην Λάρισα, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova κατέστησε σαφές ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν με λίγη τύχη να φτάοσυν σε μία πιο ευρεία νίκη, εάν ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

Για το πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση

«Ναι, πράγματι σε σχέση με τον αριθμό των ευκαιριών μας θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει μεγαλύτερο σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ και δείξαμε πολύ καλό επιθετικό πρόσωπο. Μάλιστα, πετύχαμε ακόμη ένα τέρμα στις επόμενες δύο φάσεις που δημιουργήσαμε. Είχαμε επίσης καλή αμυντική λειτουργία και ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο 2ο μέρος ο ρυθμός ήταν λιγότερο καλός, όμως εμείς συνεχίσαμε να είμαστε καλοί στην άμυνα και να είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, λιγότερες από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όμως είναι ότι θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη και να δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να βγάλουν φάσεις από αντεπιθέσεις, το οποίο πρέπει να διορθώσουμε στο μέλλον».

Για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Μπράουν Ιντέγε:

«Δεν γνωρίζουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Θα πάμε στα αποδυτήρια και θα δούμε ποιο είναι το πρόβλημα με τον παίκτη μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button