ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη!»

osfp-flags_5_0

Ξεκάθαρη και «πληρωμένη» απάντηση στους διάφορους … λασπολόγους παραμυθατζήδες έσπεσε ηα δώσει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τα όσα παράξενα είδαν το φως της δημοσιότητας καιθ τα οποία εμπλέκουν τον Πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδας Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πειραίκή ΠΑΕ το πομεσήμερο της Δευτέρας (6/6) εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά, σημειώνοντας πως όλα αυτά είναι ψέματα και πως εκτοξεύεται για μια ακόμα φορά λάσπη κατά του Ολυμπιακού. Προφανώς κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ του Θρύλου να καταλήγει πως αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Για άλλη μια φορά η αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων καταλήγει σε σκόπιμη παραποίηση του περιεχομένου τους προκειμένου να κατασκευαστούν “παραμύθια για αγρίους” με πολύ λάσπη και ψέμματα. Η φαιδρότητα της ιστορίας δεν επιδέχεται καν διάψευσης, απλώς προκαλεί θυμηδία σε όποιον τη διαβάσει.

Η χρήση και αναπαραγωγή μάλιστα ηχητικού υλικού από ερευνώμενη δικογραφία εκθέτει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση και καταδεικνύει τη σκοπιμότητα της μεθοδευμένης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει για μια ακόμη φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Θωμαίδης και ο “γνωστός” κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button