ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα «κοχλάζει» το «Μελίνα Μερκούρη»!

Τρομερή ώθηση στην ομάδα βόλεϊ για πρόκριση στον τελικό του League Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό προετοιμάζεται να δώσει ο συγκλονιστικός λαός του Θρύλου.

 

Την μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο της φετινό τίτλο μπροστά στον συγκλονιστικό της κόσμο έχει μπροστά της η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού!

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας φιλοξενούν την ερχόμενη Τρίτη  τον αιώνιο πελάτη στο «Μελίνα Μερκούρη» στον νοκ άουτ ημιτελικό του League Cup κι έχουν μία τεράστια ευκαιρία να πετύχουν ακόμη ένα θρίαμβο μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, ώστε παράλληλα να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης!

Σε μία τέτοια περίπτωση, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην έδρα τους κόντρα στον νικητή του άλλου ζευγαριού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή!

Ο μοναδικός και συγκλονιστικός λαός του Θρύλου έχει αποδείξει σε άπειρε περιπτ΄ψσεις ότι έχει τον τρόπο να δίνει βροντερό παρών σε παιχνίδια υψίστης σημασίας και το ίδιο θα πράξεικαι στον ημιτλεικό του League Cup! Ήδη οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζουν κι αναπνέουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δείχνουν διατεθειμένοι να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα , ώστε να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει σε μία σπουδαία πρόκριση.

Όλα δείχνουν ότι το «Μελίνα Μερκούρη» θα ζήσει μεγάλες πιένες το απόγευμα της Τρίτης, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δίνει την ώθηση για μία ακόμη νίκη απέναντι στους «πράσινους»!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button