ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα «κοχλάζει» ο Ναός!

1308646

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές ότι εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Χάποελ Μπεερ Σεβά θα διατίθενται και την Τετάρτη (27/7).

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Στους ρυθμούς του πρώτου σπουδαίου φετινού ευρωπάικού αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά κινούνται οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης σε συνδυασμό με τις πολλές ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει, δημιουργήσει συναγερμό στις τάξεις των οπαδών της κορυφαίας ελληνικής ομάδα,ς οι οποίοι προετοιμάζοντια να δώσουν βρεντερό παρών στις εξέδρες και αν ενισχύσουν με τον τρόπο που εκείνοι μόνο γνωρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα!

Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την έντονη κίνηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με ανακοίνωσή της υπογράμμισε ότι εισιτήρια θα διατίθεται και αύριο Τετάρτη (27/7) ανήμερα της σπουδαίας αναμέτρησης.

Έως την έναρξη του αγώνα θα διατίθενται τα εισιτήρια ενόψει Χάποελ, αλλά με τους ρυθμούς που τα κάνουν δικά τους οι Πειραιώτες, δεν αποκλείεται να υπάρξει sold out.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League, απέναντι στην HAPOEL BEER-SHEVA που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Τετάρτη 27/7/16 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα ακόλουθα:

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα εκδοτήρια, τα οποία βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τρίτη 26/7 από τις 10.00 – 18:00 και την Τετάρτη από 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατίθενται και μέσω Internet (www.olympiacos.org) με παραλαβή η οποία δεν απαιτεί αναμονή στα εκδοτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 45€, 85€ (VIP) & 150€ (VVIP)

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια, εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια, καλό θα είναι να αποφύγουν να το πράξουν τις τελευταίες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν με την αναμονή στα εκδοτήρια και την είσοδό στο γήπεδο.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button