ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα «κοκκινίσει» και η Λισσαβόνα!

Την κυκλοφορία των εισιτηρίων  που αφορούν την κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ για την πέμπτη αγωνιστική από την Τετάρτη (8/11) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η καθοριστική ακτός έδρας αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, για την Πέμπτη αγωνισικτή της φάσης των ομίλων του Champions League

Η κρισιμότητα του αγώνα, όπως φυσικά ακι η διαρκής αγωνισιτκή άνοδος της ομάδας έχουν προκαλέσει έντονη κινητοποίηση στις τάξεις των οπαδών των «ερυθρόλευκων», που δείχνουν τρομερό ενδιαφέρον να ταξιδέψχουν στη Λισσαβόνα, ώστε να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας

Η πειραίκή ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι θα τεθούν σε κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια» της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τα οποία θα διατίθενται από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης – Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας, από την Τετάρτη 8/11 και καθημερινά (10:00 – 17:30). Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να προμηθευτούν εισιτήριο πρέπει να επιδείξουν την κάρτα διαρκείας τους, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων SPORTING – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο “JOSE ALVALADE” την Τετάρτη 22/11/2017 στις 19:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης – Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας, από την Τετάρτη 8/11 και καθημερινά (10:00 – 17:30).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για να προμηθευτούν εισιτήριο πρέπει να επιδείξουν την κάρτα διαρκείας τους, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή το Διαβατήριο τους.

Επίσης οι φίλαθλοι οι οποίοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να επιδείξουν και την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 30€.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button